18 évet kapott a Walking Dead szereplője, mert meg akarta ölni Obamát

bűnügy
2014 július 16., 19:51
comments 56

A hatgyerekes 36 éves texasi Shannon Guess Richardson még tavaly, terhesen küldött ricinnel teli levelet Barack Obamának, Michael Bloomberg volt New York-i polgármesternek és egy fegyvertartási szigorításért küzdő aktivistának. (A ricint az éppen akkoriban befejezett Breaking Bad tette híressé, a méregnek az egész sorozatban fontos szerepe volt, de csak az utolsó részben használták.)

richardson

A nő, aki a Walking Dead című sorozat mellékszereplője volt, eleinte a férjére kente az egészet, a levélben azt írta:

„Ami ebben a levélben van az ön számára, elnök úr, nem kapható boltokban. Ahhoz, hogy elfoghasson, végeznie kell velem és családommal, mert nem fogom megadni magam. Aki a házamhoz közelít, golyót kap a képébe.”

Aztán kiderült, hogy átverés volt, és már ő sem tagadott. Most a maximumot, 18 évet kapta a bíróságtól. (Huffington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.