Gyere velünk munkába csütörtökön egy Bubi-nyergében

Holnap kezdődik a közösségi kerékpározás nagy tesztje, ezer jelentkező próbálhatja ki, aminek már régen működnie kéne, de talán majd most.

Jelentkeztünk mi is tesztelőnek, be is kerültünk az ezerbe. Holnap reggel valamikor fél hét körül megkapom a bérléshez szükséges mindenfélét az Etele téren, ahol például valamiért nincs Bubi-dokkoló, ezért hétre átmegyek a Móriczra, és ott akiknek van kedve, bebiciklizhet a munkahelyére (már ha van a dolgozó környékén Bubi-pont) vagy csak mehet egy kört.

Négy biciklit tudok majd kivenni, szóval például a focivébé döntőjének teljes díszpáholya nem tud élni a lehetőséggel. Aztán átmegyek nyolcra a Gellértre, kilencre meg a Kálvinra.

A te dolgod csak annyi, hogy próbáld ki (ingyen!), ne törd össze, ne lopd el, és meséld el, hogy milyen volt.

Szóval még egyszer, csütörtökön, 17-én

  • reggel hétkor Móricz
  • reggel nyolckor Gellért tér
  • reggel kilenckor Kálvin tér

Értelemszerűen a Bubi-pontoknál. A további menetrendet meglátjuk, megírom majd reggel. Bubi-dokkoló térkép itt található.

Ha tudsz jönni, és ezt jeleznéd előre, jelentkezz a megirom@444.hu-ra. Ha csak véleményed van a Bubiról, netán kipróbáltad, az is jöhet ide.

bubi10

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.