Huszti Szabolcs Kínába szerződött

Egyéb
2014 július 16., 09:33
comments 45

A Bundesligát hagyta ott az előző szezon legjobb formájában lévő magyar játékosa. 31 évesen a neves Csangcsun Jataihoz szerződött.

Nehéz lenne vitatkozni a hannoveri klub elnökével, aki azt nyilatkozta tegnap, hogy Husztinak sokkal fontosabb az, hogy mennyi fizetést kap, mint az, hogy sportszakmai szempontból megfelelő döntést hozzon. Huszti a német klub legeredményesebb játékosa volt az előző szezonban 10 góljával és kilenc gólpasszával. De hogy mennyi akar, azt jelezte, hogy a szezon végén önkényesen szabadságra ment. A legjobb formában lévő magyar futballista már régen lemondta a válogatottságot, így úgysem kellene megszakítania kínai karrierjét állandó hazautazásokkal. A kínai csapatnak van egy üzbég, egy brazil és egy argentín légiósa is. Az üzbég válogatott, a másik két játékos nem.

A Csangcsun Jatai a 14. helyen végzett az előző szezonban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt