Huszti Szabolcs Kínába szerződött

Egyéb
2014 július 16., 09:33
comments 45

A Bundesligát hagyta ott az előző szezon legjobb formájában lévő magyar játékosa. 31 évesen a neves Csangcsun Jataihoz szerződött.

Nehéz lenne vitatkozni a hannoveri klub elnökével, aki azt nyilatkozta tegnap, hogy Husztinak sokkal fontosabb az, hogy mennyi fizetést kap, mint az, hogy sportszakmai szempontból megfelelő döntést hozzon. Huszti a német klub legeredményesebb játékosa volt az előző szezonban 10 góljával és kilenc gólpasszával. De hogy mennyi akar, azt jelezte, hogy a szezon végén önkényesen szabadságra ment. A legjobb formában lévő magyar futballista már régen lemondta a válogatottságot, így úgysem kellene megszakítania kínai karrierjét állandó hazautazásokkal. A kínai csapatnak van egy üzbég, egy brazil és egy argentín légiósa is. Az üzbég válogatott, a másik két játékos nem.

A Csangcsun Jatai a 14. helyen végzett az előző szezonban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.