Van egy család, aminek két tagja meghalt az óceánban eltűnt maláj gépen. Most egy újabb családtag halt meg a lelőtt maláj gépen.

Egyéb
2014 július 18., 12:21
comments 56

A Malaysian Airlines két utasszállító gépe is lezuhant már az idén. Márciusban az Indiai-óceánban veszett nyoma egy járatuknak. Azon utazott Kaylene Mann bátyja és sógornője. Az ausztrál asszonyt nagyon megviselte az akkori gyász.

photo_camera Kaylane Mann megint gyászol.

És most mindent újra élt. Az Ukrajna felett lelőtt Malaysian Airlines járatán utazott nevelt lánya, Maree Rizk is. (nypost)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.