Lelőtte a nagymamáját és a háziállatait

bűnügy
2014 július 21., 06:58
comments 14

Tegnap 13:52-kor értesítették a rendőrséget, hogy a 28 éves G. Lajos engedéllyel tartott vadászfegyverével a lajosmizsei tanyáján megölte a 76 éves nagymamáját, és az udvarban lévő háziállatokat is lelőtte.

Menekülés közben a kocsijával egy nyílt területen megállt, ahol a TEK tárgyalói felvették vele a kapcsolatot. Több órán át tárgyaltak, mire a férfi a nála lévő három fegyverből kettőt kidobott az autóból. A nála maradt harmadik fegyvert viszont jól láthatóan felhúzta, majd a kocsiból kiszállt, megadást színlelt, majd hirtelen a nála lévő fegyvert a szájába rakta, hogy megölje magát.

A TEK mesterlövésze ekkor vállon lőtte, így megmentette a biztos haláltól. Az ámokfutót a TEK kommandósai elfogták, és átadták az OMSZ munkatársainak, akik a sérültet kórházba szállították. A férfi a művelet alatt nem volt sem együttműködő, sem beszámítható, többször is a TEK munkatársaira fogta fegyverét. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.