Megint beégett a felcsúti fociakadémia

futball
2014 július 21., 07:39
comments 202

Egy független auditáló cég, a belga Double Pass megvizsgálta a magyar fociakadémiák munkáit.

A szombati U19-es Eb-n az osztrákok ellen elért 1-3 után talán nem meglepő, de a magyar fociképzés sehol sincs. Ráadásul a milliárdokkal megtolt felcsúti Puskás Ferenc Ladarúgó Akadémia is csak a 9. az országban.

A felcsúti akadémia alapítója, Orbán Viktor miniszterelnök a stadion márciusi átadásán azt mondta, a PFLA Európa tíz legjobb akadémiája között van.

Hát úgy látszik, csak az ország 10 legjobbjában van, valószínűleg a szakmai munka az, ami lehúzta, hiszen idén szép nagy stadiont kapott.

Az értékelésről többet a Sport Gézán lehet olvasni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.