Jelenleg épp zajló háborúk

külföld
2014 július 22., 14:03
comments 16

Nincs az az újság és nincs az az újságolvasó, aki egyszerre kettőnél több külügyi hírt rendesen körbe tudna járni. A világ nagy része most csak két konfliktussal tud foglalkozni: az Ukrajnában lelőtt maláj géppel, és a gázai helyzettel. Itt van viszont ez a Wikipedia-oldal, amely szépen összegyűjti, hol lőnek egymásra a világban. Már a szíriai, naponta több száz áldozatot követelő háború sem nagyon kerül be a nemzetközi hírfolyamba, hogy olyan, tényleg csak az ínyencek által követett konfliktusokat, mint az al-Kaida jemeni ügyködése vagy a mozambiki lövöldözések ne is említsünk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt