Jelenleg épp zajló háborúk

külföld
2014 július 22., 14:03
comments 16

Nincs az az újság és nincs az az újságolvasó, aki egyszerre kettőnél több külügyi hírt rendesen körbe tudna járni. A világ nagy része most csak két konfliktussal tud foglalkozni: az Ukrajnában lelőtt maláj géppel, és a gázai helyzettel. Itt van viszont ez a Wikipedia-oldal, amely szépen összegyűjti, hol lőnek egymásra a világban. Már a szíriai, naponta több száz áldozatot követelő háború sem nagyon kerül be a nemzetközi hírfolyamba, hogy olyan, tényleg csak az ínyencek által követett konfliktusokat, mint az al-Kaida jemeni ügyködése vagy a mozambiki lövöldözések ne is említsünk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.