Hehe, a béna szlovákoknál nőtt az államadósság

gazdaság
2014 július 23., 12:03
comments 176

Azt írja az Eurostatra hivatkozva a Hospodárské Novinyra hivatkozva az MTI-re hivatkozva végül a 444, hogy az első negyedévben rekordösszeggel, 2,3 milliárd euróval nőtt Szlovákia államadóssága, amelynek GDP-arányos szintje a vizsgált időszak végén az eddigi legmagasabbra,

58,4 százalékra

emelkedett. Hát nem lennék a nyomorult tótok helyében az biztos. Nálunk a felelős, kompetens és páratlanul eredeti gazdaságpolitika erdeményeként bezzeg az államadósság március végén a GDP 84,3 százalékán állt.

Ezt a kormány következetes és sikeres államadósság elleni háborúja tette lehetővé, amiben nem kímélték a lakosság nyugdíjmegtakarításait sem. A nemzetvesztő, inkomptenes baloldali kormányok ezzel szemben adósságcsapdába kergették az országot, 2010-ben például az államadósság már GDP 80 százalékát is elérte! Innen tudtunk visszacsökkeni 84,3-ra. Nem volt olcsó, de megérte!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.