Lázár gigahivatala és a veszteséges MKB államosítása volt ma a sztori az RTL-en

POLITIKA
2014 július 25., 19:15
comments 148

Ahogy azt a reklámadó belengetése és bevezetése óta megszokhattuk, hírműsor jellegű híradó volt ma is az RTL-en. A kormánybasztató blokkban ma szó volt:

Lázár János hivataláról, a miniszterelnökségről, ahol osztályvezetőből is van vagy száz. De legalább ott ezt meg tudták mondani. A nyolcból négy minisztérium válaszolt csak a kérdésre, hogy tulajdonképpen hány dolgozójuk van.

Veszteséges bankot államosított a kormány. Azért, mert a vásárlás után nagyobb befolyása lehet a bankrendszerre, amit így hitelezésre kényszeríthetnek. Ehhez képest azt is mondták, hogy nem akarják tulajdonban tartani. Amiből az ellenzék azt gondolja, hogy a Takarékbankhoz hasonlóan ezt is haveroknak akarják továbbpasszolni. Amire a kormány csak annyit reagált, hogy erről csak azután tudnak további információval szolgálni, ha jövő héten megbeszélték.

Ha-lál ko-mo-lyan!

Végül a Népesedési Kerekasztal nevű izé javaslatáról volt szó, amit a kormány persze komolyan vett: arról, hogy a jövőben a gyerekszám alapján járjon a nyugdíj. Mondjuk emiatt ne aggódjanak különösebben, nyugdíjügyben tök mindegy, hogy mit mondanak. Hogy mást ne mondjak, volt már nekem egyszer biztosnak tűnő nyugdíjam, csak aztán elvették adóságtörlesztésre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.