A Bors már nevet is talált a kaposvári székletgyűjtőnek: PISI BÁ

Egyéb
2014 július 26., 15:15
comments 24

Kaposváron a Fő utcában élt egy férfi, aki a lakásában gyűjtögette székletét és vizeletét. Egyes hírek szerint azért, mert nem volt víz a lakásban. A férfi áprilisban meghalt, a tűzoltókat viszont csak elején hívták ki a bűz miatt, ők jutottak be a lakásba.

A holttestet elvitték, a több száz liter vizelet viszont maradt, mert nem volt, aki kitakarítsa a lakást. A nyár legmelegebb napjain már arról panaszkodtak a kaposváriak, hogy az utca is bűzlik.

Szita Károly polgármester viszont csütörtökön megkérte a megyei kormánymegbízottat, hogy intézkedjen. Ő meg intézkedett és szombaton a megyei népegészségügy megkezdte a lakás kitakarítását. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.