Az RTL Klub kivágta két fiatal fiú csókját a Glee-ből

2014 július 28., hétfő 12:49
330

Hónapok óta tart a médiaháború az RTL Klub és a kormány között. A csatornának voltak odamondós riportja miniszterekről és még a miniszterelnök gyerekeiről is. De mindez az esti műsorsávban történt.

A Glee – Sztárok leszünk! című zenés vígjátéksorozat nemrég véget ért, délutánonként 14:40-től vetített második évadában volt egy rész (a 16.), amiben két fiatal fiú csókolózik:

Ez viszont túl sok lehetett az RTL Klubnak, ugyanis tegnap a media-addict.hu megírta, hogy a csatorna kivágta a sorozatban egyébként fontos szerepet játszó csókot:

„Persze, anélkül is érthető a folytatás, de miután tizenegy részt vártunk arra, hogy Kurt _végre_megkapja Blaine-t, akkor pont a cseresznyét lopják le a torta tetejéről?”

Pedig amikor két női szereplő csókolózott, azt leadták 14:40-kor.

santana brittany glee

Arról nem is beszélve, hogy erőszakos akciósorozatok is mennek ebben a műsorsávban. Miközben az RTL Klub egyébként gyakran képes kivágni az esti filmekből is erőszakos jelenteket, így nehéz megérteni, hogy mi történik a filmben, ha valaki még nem látta. (Így vágták ki például a Harcosok Klubjából azt a jelenetet, amikor Brad Pitt Edward Norton péppé veri Jared Leto arcát.)

De ebben a melegcsókban aztán tényleg nem volt erőszak, inkább pont az ellenkezője.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt