Három gólt lőtt a miniszterelnök a stadionavatón

futball
2014 július 28., 08:21
comments 33

Így végez el egy tizenegyest a magyar miniszterelnök. De nemcsak Orbán Viktor, hanem Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnök is szereti rúgni a bőrt. Annyira, hogy még egy stadion is el van róla nevezve, mármint Erdoganról, egyelőre.

photo_camera Erdogan focizik pam-pam – a Basaksehir Stadion pénteki megnyitóján (Fotó: Ozan Kose / AFP)

Most – a választás előtt nem sokkal – Isztambulban avattak egy új stadiont egy barátságos mérkőzéssel, amin a 60 éves Erdogan csapatában a vele együtt korrupciós botrányba keveredett fia is játszott. Már a meccs elején kaptak 3 gólt, de a miniszterelnök már az első labdaérintéssel csodát tett, és 15 perc alatt 3 gólt lőtt a tisztelettudó védelmen áttörve, a második (a kis pálya miatt nem is gond, hogy lesgyanús) gólját a ficakba löbbölte. Természetesen nyert a miniszterelnöki gárda, ahogy például a 61 éves Vlagyimir Putyin hokicsapata szokott.

Erdogan miniszterelnök, aki indul az augusztus 10-i elnökválasztáson, egyébként a futball tekintélyes tanácsadója is, nemrég a Galatasaray 18 éves játékosát figyelmeztette, hogy a csuklóján lévő külföldi tetoválás rákot okozhat.

Orbán Viktor szombaton Tusnádfürdőn a liberális demokrácia temetése mellett többek között arról beszélt, hogy a ma sztárjai között ott van Törökország, ami arra ösztönöz, hogy megpróbáljuk megtalálni a nyugattól független közösségszervezési módot. (Yahoo Sports, Daily Star)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.