Tornádó buktatta le a tolvajt Tennessee-ben

A 26 éves Jerrod Christian épp börtönben volt, amikor tornádó csapott le lakhelyére, a Tennessee államban található Kingsportra. A szél kisodorta Christian cuccait a környékbeli udvarokra, így jöttek rá a szomszédok, hogy a férfi folyamatosan lopott tőlük.

Jerrod Christiant azóta két rablással és két lopással vádolják, szomszédai rég elveszettnek hitt fűnyíróikat, hegesztőiket, kompresszoraikat találták meg a tornádó után.

A férfi a tornádó idején egy másik ügye miatt volt börtönben. Akkor a barátnője hívta ki a rendőröket, mert Christian engedélye nélkül vitte el a kisteherautóját. Mikor a rendőrök megérkeztek, a férfi nagyon agresszív lett, átkozódott, szidta a rendőröket. Ezért rendbontással is megvádolták.

Miközben a rendőrségre szállították, tovább fenyegette az őt letartóztató rendőrt, és azzal is fenyegetőzött, hogy molesztálni fogja a rendőr gyerekét. Ebből is látszik, hogy Jerrod Christian nem túl okos férfi, hiszen ebből is külön vádpont lett, ami súlyosbította a büntetését. (ABCNews)