Érti a YO a tréfát, csak nem szereti, úgyhogy nekiment a YOLO-nak

tech
2014 július 31., 13:31

Hírek a csúcstechnológia Pantheonjából, az emberiség felhalmozott tudásának szentélyéből: a kommunikácit új szintre emelő Yo applikáció (melyről bővebben itt írtunk) készítői eddig viszonylagos nyugalommal tűrték a Yo nyomában járó klón-, illetve paródiaappok burjánzását, amikor viszont az egyik

YOLO

néven jelent meg, az már nekik is sok volt, úgyhogy szóltak az Apple-nek, hogy távolítsák el ezt az AppStore-ból. A három nap alatt fejlesztett YOLO app lényege, hogy elküldhetünk vele egy üzenetet ismerőseinknek, miszerint Yolo. (TechCrunch)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.