Ön retteg a genetikailag módosított élelmiszerektől?

TUDOMÁNY
2014 augusztus 01., 15:41

Neil deGrasse Tyson, személyes hősöm és világhírű asztrofizikus, a Cosmos című zseniális tudományos sorozat műsorvezetője megint nagyot gurított. A Youtube csatornájára tett fel egy videót egy előadásáról, ahol a a genetikailag módosított élelmiszerekről kérdezik.

"Nincsen olyan, hogy vad tehén. Senki sem eszik vad dinnyét. Kóstolt már vadalmát? Kicsi, savanyú, és tele van maggal. Nem édes, és lédús, mint az alma, amit a zöldségesnél kapni. Az ember évezredek óda módosítja genetikailag azt, amit elfogyaszt. Most, hogy egy laboratóriumban is tudjuk csináljuk hirtelen problémája van vele egyeseknek?"

Kb. ezeket mondja. Nézzék meg!

(MoJo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.