Egy Magyar Szellemgyógyász Menti Meg Schumachert

sport
2014 augusztus 02., 18:24
comments 49

A hír a Borsban, hogyha a hétvégén jó híreket kapunk Schumacher állapotáról, akkor az nem másnak mint Somogyi Gézának lesz köszönhető. (Szombat este negyed kilenc van, eddig nem érkezett se rossz, se jó hír a világbajnokról.)

Somogyi Géza foglalkozása spirituális gyógyító, április elsején és július másodikán már találkozott Schumacher lelkével, és ezután pozitív hírek jöttek a síbalesetet szenvedett pilóta állapotáról. Gézát felesége, Erika, kérte meg, hogy segítsen a német versenyzőn. Géza erre megvonta vállát és ezt felelte:

 Bár az F1-et nem kedvelem, őt magát igen.

Géza a kómában lévő testet átmenetileg elhagyó léleknek segít egy másik síkban létező öt szellemi társával együtt, szerinte Schumacher lelke most a földi lét és a másvilág közötti térben van, és vonakodik visszajönni, mert egyszerűen nagyon jól érzi ott magát.

Géza a mostani hétvégén nekilát, hogy újjáépítse Schumacher agyát és gerincvelejét, hogy a lelke hajlandó legyen visszatérni a testbe. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.