Egy Magyar Szellemgyógyász Menti Meg Schumachert

A hír a Borsban, hogyha a hétvégén jó híreket kapunk Schumacher állapotáról, akkor az nem másnak mint Somogyi Gézának lesz köszönhető. (Szombat este negyed kilenc van, eddig nem érkezett se rossz, se jó hír a világbajnokról.)

Somogyi Géza foglalkozása spirituális gyógyító, április elsején és július másodikán már találkozott Schumacher lelkével, és ezután pozitív hírek jöttek a síbalesetet szenvedett pilóta állapotáról. Gézát felesége, Erika, kérte meg, hogy segítsen a német versenyzőn. Géza erre megvonta vállát és ezt felelte:

 Bár az F1-et nem kedvelem, őt magát igen.

Géza a kómában lévő testet átmenetileg elhagyó léleknek segít egy másik síkban létező öt szellemi társával együtt, szerinte Schumacher lelke most a földi lét és a másvilág közötti térben van, és vonakodik visszajönni, mert egyszerűen nagyon jól érzi ott magát.

Géza a mostani hétvégén nekilát, hogy újjáépítse Schumacher agyát és gerincvelejét, hogy a lelke hajlandó legyen visszatérni a testbe. (Bors)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.