Az RTL Híradóban ma megmutatták, hogy miért lesz rossz önnek is, ha a kormány tovább emberkedik a norvégokkal

Média
2014 augusztus 05., 17:30
comments 51

Nem lenne zajvédő fal, és sokkal rosszabb lenne az M3-as autópálya bevezető szakasza mellett élni Budapesten, ha a Norvég Alap nem adott volna egy csomó pénzt az építkezésre.

Az RTL Híradóban ma bemutatták, hogy Norvégia nem csak a civil szervezeteket támogatja Magyarországon. Sőt, az a helyzet, hogy a 40 milliárd forintból, amit nekünk adnak csak 4 milliárd megy el a civil szervezeteknek és 36 milliárd meg olyan dolgokra, mint a zajvédő fal. És arról is szó volt, hogy a norvégok azóta nem utalnak nekünk pénzt, hogy a kormány belekötött a civilekbe és átszervezte a pénzosztás rendszerét.

Az RTL kérdésére a Miniszterelnökség elmondta: folytatják a civilek csesztetését végigviszik a már elkezdett KEHI vizsgálatokat a civilek ellen. Amíg az megy, addig a norvégok ugye tárgyalni sem hajlandóak a leállított támogatások újraindításáról.

Így aztán most se zajvédő fal, se más sem épül az ő pénzükből egy darabig.

Ezen kívül volt még szó arról, hogy

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.