Arra van valami kresztábla, hogy az útszakaszon rakéták csapódhatnak be?

külföld
2014 augusztus 06., 09:31
comments 53

Emberünk békésen vezette Ladáját - a képek alapján én 1200-esnek tippelem, de lehet, hogy egy ezeröcsi -, amikor váratlanul szembejött vele

az aszfaltcsík,

amit egy becsapódó rakéta szakított fel.

Bármilyen hihetetlen, a hírek szerint

  • vagy sértetlenül megúszta;
  • vagy pár percre eszméletét vesztette.

A lényeg, hogy komolyabb baja nem esett, mert még nyilatkozott is utána. Mindez Donyeck közelében történt, ahol komoly harcok dúlnak - ami a szovjet harcászaton edzett ellenfelek esetén nagyjából azt jelenti, hogy beásott tüzérség pontos célkiválasztás nélküli tűzhengereket lő, pusztítva mindent, amit ér. (Ria Novosztyi via Jalopnik)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.