A Daily Mail belehazudta Xavi szájába, hogy csak azt bánja, nem játszott soha együtt Paul Scholes-szal

sport
2014 augusztus 07., 06:32
comments 11

A legnagyobb brit bulvárlap is beszámolt a spanyol klasszis válogatottságtól visszavonulásának alkalmából rendezett sajtótájékoztatóról.

Amikor arról kérdezték, hogy van-e bármi, amit megbánt vagy máshogy csinált volna 133 válogatottsága alkalmával, azt válaszolta, hogy

Amikor arra gondolok, hogy mi mindent nyertem meg a spanyolokkal és a Barcelonával, és hogy milyen nagyszerű játékosokkal játszhattam együtt, lehetetlen, hogy bármit megbánjak.

Majd, a Daily Mail szerint, így folytatta.

Talán egy apró megbánás, hogy soha nem játszhattam együtt Paul Scholes-szal. De én sosem hagytam el a Barcelonát, ő meg soha nem hagyta el Manchester Unitedet.

Apró szépséghiba, hogy Xavi semmi ilyesmit nem mondott, még csak Scholest sem hozta szóba egyáltalán. A Daily Mail idézetét sok angol lap átvette amúgy, nagyot futott a brit médiában.

Xavi amúgy tényleg jókat gondolt az angol játékosról, egyszer azt mondta, hogy ő a legjobb középpályás, aki ellen valaha játszott, de ez még hét évvel ezelőtt volt. (via 101Goals)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.