Kipróbáltuk minden idők leghülyébb borosüveges trükkjét

2014 augusztus 7., csütörtök 8:51

Klasszikus Balaton-parti probléma: van egy borosüveg, de senki sem hozott bornyitót.

Mi a teendő?

Tele van az internet olyan videókkal, hogy hogyan lehet így is kinyitni egy borosüveget, de biztos mindenkinek van saját szabadalma. Van, aki a cipőre esküszik:

De mi van akkor, ha bornyitó híján valaki a sima benyomásos módszert választja, azaz egy bottal beletolja a dugót az üvegbe? Vissza lehet-e azt még csinálni?

Elvileg igen.

A Youtube-on sokan egy nejlonzacskós trükkre esküsznek:

Ezeken a videókon viszont mindig üres az üveg. Vajon akkor is vissza lehet ezt még csinálni, ha van benne bor? Megnéztük.

Mint látható, fél üveg borral sem ment. Csak amikor már kiöntöttem, akkor tudtam a bortól ragacsos nejlonzacskóval, gyurcsányosan nevetséges mozdulattal kirántani.

Csakhogy ennek semmi értelme.

Oké, ha valaki az üveget vagy a dugót meg akarja menteni, esetleg, de egy buliban ez már olyan felesleges – hogy egy hasonlattal éljek –, mintha mondjuk az ember egy üres üvegből akarna kihúzni egy dugót.

Persze lehet, hogy csak mi voltunk türelmetlenek és bénák, szóval akinek sikerült kimenteni a dugót a borral (legalább félig) teli üvegből, és van videója róla, küldje el (megirom@444.hu), vagy kommentelje ide.