Nagyon nem fogynak a jegyek a Fradi-Chelsea-re, de van megoldás

sport
2014 augusztus 07., 08:11
comments 74

Elég drágák a jegyek a szupermeccsre, a legolcsóbb is 6300, a legdrágább 28 ezer, nem csoda, hogy nem fogynak olyan ütemben, ahogy azt Kubatov Gábor FTC-elnök szeretné - a mérkőzés most vasárnap lesz, a jegyeket július 14-én kezdték árulni, de az új stadion, aminek ez lesz a nyitómeccse, még kétharmad részt üresen áll. Aztán csoda történt: keddről szerdára virradóra, éjjel 12 és hajnali fél 5 között hirtelen több ezer jegy fogyott el egy olyan szektorba, ami addig teljesen üres volt. A végső következtetést az Ultras Liberi vonta le, és a Cink talált rá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.