A rendőrség megerősítette: Robin Williams felakasztotta magát

gyász
2014 augusztus 12., 17:24
comments 23

A kaliforniai rendőrség szerint Robin Williams felakasztotta magát San Francisco környéki otthonában, holttestét személyi asszisztense találta meg a hálószobában.

Az Oscar-díjas színész csuklóján vágási sérüléseket, a holttest mellett egy zsebkést találtak. Ezek a sebek nem voltak halálosak, a halált fulladás okozta - közölte Keith Boyd, a Marin megyei seriffihivatal igazságügyi orvosszakértője.

A súlyosan depressziós és drogfüggő színész helyi idő szerint hétfő délelőtt követte el az öngyilkosságot. Felesége fél 11-kor ment el otthonról, ekkor Williams még az ágyában aludt. Személyi asszisztense fél órával később ment be hozzá, ekkor már holtan találta.

A rendőrség nem talált idegenkezűségre utaló jelet.

A halálesetről tartott keddi sajtótájékoztatón nem válaszoltak arra az újságírói kérdésre, hogy  hagyott-e maga után búcsúlevelet - arra hivatkoztak, hogy a vizsgálat még folyamatban van. A holttesten toxikológiai vizsgálatokat is végeznek. (MTI/Time)

Arról, hogyan emlékeztek Hollywood legkedvesebb emberére kollégái, itt írtunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.