Jön a lebegő hangszóró

tech
2014 augusztus 13., 14:02
comments 24

Mondanánk lemondóan, hogy na már tényleg csak ez hiányzott, viszont az a helyzet, hogy ez tényleg hiányzott, mert elég menőn néz ki.

Az Om One névre keresztelt modell bármilyen eszközről fog tudni zenét kihangosítani, amin van Bluetooth, most pedig közösségi előregyűjtés indult be rá honlapján, ahol 179 dollárért, azaz kb 42 ezer forintért lehet előrendelni. Jövőre kerül majd a boltokba. Pár dolgot már lehet tudni a működéséről, például hogy a lebegését elektromágnes oldja meg, 15 órát megy majd merülésig, 3 wattos hangszóróból 110 db hangerőre lesz képes, és lesz benne beépített mikrofon a konferenciahívásokhoz.

Az Om Audio szerint akusztikus okok is vezettek a levitáló modell kialakításához: jobban szól, ráadásul a 3 wattos modell arra a teljesítményre képes, amire egy rendes 10 wattos társa.

A Verge már tesztelhette is, azt írják, hogy meggyőzően hangosan szólt, viszont nagy különbséget nem éreztek a többi Bluetooth-hangszóróhoz képest. Azon kívül, hogy ez lebegett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.