Parkinson-kórt diagnosztizáltak Robin Williamsnél

Tbg
FILM
2014 augusztus 14., 16:29
comments 49

081001-N-0696M-339

Egyelőre ennyit ír a BBC a héten öngyilkosságot elkövetett hollywoodi színésszel kapcsolatban. Az információ a feleségétől származik.

A színész tragikus halálát eddig súlyos depressziójával, alkohol- és kokainfüggőségével magyarázták.

Robin Williams a felesége állítása szerint józan volt öngyilkossága idején, de arra még nem készült fel, hogy betegségével a nyilvánosság elé álljon.

"Csak remélni tudom, hogy Robin tragikus halálából mindazok erőt tudnak meríteni, akik gyógyulást és segítséget keresnek most,  akármilyen csaták előtt is állnak, enyhül a félelmük"

- fogalmazott Susan Schneider.

Parkinson-kórt diagnosztizáltak egyébként évekkel ezelőtt Michael J. Foxnál is, a Vissza a jövőben sztárjánál is. Fox olyannyira nem adta fel egyébként, hogy azóta visszatért, és két tévérosozatban (pl.: Good Wife) is betegen beteget játszik.

(BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.