Mellimplantátumaiban próbált kokót csempészni egy 43 éves nő

2014 augusztus 15., péntek 15:22
20

Mellimplantátumaiba rejtve próbált 1,7 kilogramm kokaint Kolumbiából Spanyolországba csempészni egy venezuelai nő, akit feltartóztattak a madridi reptéren - írja az ABC hírportál. A rendőrség elmondása szerint az utasok átvizsgálásakor a nő furcsa mozgása, testtartása keltette fel a kábítószer-ellenes munkatársak figyelmét.

Miután a poggyászában nem találtak semmit a rendőrök, a 43 éves nőt megmotozták, és észrevették, hogy valami nincs rendben a melleivel. Ekkor a gyanúsított ideges lett, és bevallotta, hogy a mellimplantátumait kokainnal töltötték meg - áll a rendőrségi közleményben.

A nőt kórházba szállították, ahol eltávolították az implantátumokat, amelyekben összesen 1,7 kilogramm kokaint találtak.

Nem ez az első eset, hogy a spanyol rendőrség mellimplantátumokba rejtett kábítószerre bukkant. 2012-ben egy panamai nő implantátumai voltak hasonló módon másfél kilogramm kokainnal megtöltve. A beültetés sebei még véreztek a kötések alatt, amikor a rendőrség feltartóztatta a nőt.

A spanyol rendőrség különleges egységet tart fenn a jelentősebb drogkereskedelemmel bíró országokból érkező utasok ellenőrzésére. Az egység ebben az évben eddig csak a madridi reptéren nagyjából 500 kilogramm kokaint és 6 kilogramm heroint foglalt le, miközben letartóztatott 189 személyt. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt