Bolti lopáson érték a pécsi rendőrvezetőt

bűnügy
2014 augusztus 18., 5:31
comments 60

Pécsen egy rendőrőrs parancsnokhelyettese próbált ellopni egy parfümöt az egyik helyi drogériából. A 35 éves D. István lekaparta a parfümön lévő lopásgátló címkét, aztán zsebre vágta az árut. Ezt azonban látta a bolt egyik női biztonsági őre.

„Felszólítottam, hogy tegye vissza a polcra a terméket, de ő ehelyett menekülni kezdett. Kifutott a boltból, szaladtam utána, és pár méter után a földre vittem”

- mesélte a nő, aki kihívta a rendőröket és érkezésükig visszatartotta a tolvajt.

A Bors információi szerint a D. István nem tudta megmondani, miért lopott. A lap azt írja, hogy a férfinak 300 ezer forintos fizetése volt, és azt is, hogy D. vasárnap önként felmondott a munkahelyén. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság azonban egyik értesülést sem erősítette meg. (Bors)

UPDATE:

Dél körül ez a hír jelent meg az MTI-ben:

Nyári Roland - pontosítva és kiegészítve a Borsban hétfőn megjelent információt - elmondta, hogy július 20-án, az akkor még Bóly rendőrőrsén parancsnokhelyettesként dolgozó D. István egy pécsi drogériában eltávolította egy 14 ezer forint értékű parfüm áruvédelmi címkéjét, majd az illatszerrel elsétált.

Viselkedése gyanússá vált az alkalmazottaknak, ezért a biztonsági őr utánament, és felszólította, hogy menjen vissza vele az üzletbe. A férfi ennek eleget tett, de út közben eldobta a parfümöt, amelyet azonban a lopás gyanúja miatt kihívott rendőrök megtaláltak.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt