Ha holnap csak egy videótól őrül meg a világ, akkor a tiéd legyen az

444
2014 augusztus 18., 13:14
comments 67
  • A verseny elnevezése: Ki Mit Tube
  • Időpontja: 2014. augusztus 18. – 2014. szeptember 13.
  • Helyszíne: kimittube.444.hu és a Ki Mit Tube Youtube-csatornája.
  • Fődíjak: 1 millió forint készpénz, 1  SEAT Ibiza személyautó, a Vodafone média támogatása 1 millió forint értékben, egy éven keresztül mobilinternet-előfizetés a Vodafone-tól, 1 Philips Ambilight Androidos Smart TV, és a nyertes elutazhat a Google londoni központjába, ahol igénybe veheti Európa első YouTube Space stúdióját is.
  • Közreműködők: Youtube, 444, Vodafone, Redlemon
  • Mit kell még tudni: Itt az összes szabályt elolvashatja. Van, ami jogászul van.

Tudja hány követője volt a Youtube-on Herbynek?

  • 188 ezer!

Aztán törölte magát, mert nem bírta földolgozni a népszerűséget.

Na, most ön lehet a következő Herby. Vagy még annál is nagyobb.

A Ki Mit Tube tehetségkutatón kifejezetten olyan embereket keresünk, mint Herby, vagy Cetli, vagy Fanny, a magyar internet leggyűlöltebb tinédzsere.

Vagy mondjuk ön.

Ha tud énekelni, vagy táncolni, vagy nem tud, de viccesen nem, vagy igazából bármit csinál kamera előtt, ami másoknak izgalmas lehet, akkor érdemes elindulnia. Felveszi az előadását meg egy rövid bemutatkozó videót, és feltölti ide.

Utána heteken keresztül gyűjti rá a szavazatokat.

A videókat sorra be is mutatjuk majd. A legrosszabbakat is.

Van zsűris is, például tőlünk Ács Dani és TBG és Fülöp Peti. Meg mások is. Ők zsűriznek, elmondják, hogy mit csinált nagyon jól, vagy nagyon rosszul.

Aztán a legtöbb szavazatot gyűjtött videók készítői közül választ a zsűri, és azok mennek a döntőbe. Az szeptember 21-én lesz.

Aki azt megnyeri, az megkapja azt a csomó mindent, amit a legelején felsoroltunk. Pénzt, autót, utazást, internetet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.