Használt számológépet dob piacra a BKV

gazdaság
2014 augusztus 21., 10:50

A nehéz anyagi helyzettel küzdő közlekedési vállalatnál nagyon helyesen minden apróságra odafigyelnek, ha arról van szó, hogyan lehet megfogni pár forintot.

Most használaton kívüli, de még működőképes asztali számológépüket tették fel az internetre, hogy bárki megvásárolhassa.

A Sharp 2635 típusú számológép garancia nélkül 500 forintért vihető. Azaz másfél vonaljegy áráért. Iskolakezdés előtt remek vétel.

sharp

A számológépet meg is lehet vásárlás előtt tekinteni, ehhez telefonálni kell egyet időpontot egyeztetni, majd elmenni a BKV Nagyvicce PFT HÉV-üzemébe.

Aki érdeklődne, árajánlatot az Értékesítési Csoport részére írásban nyújthat be, ennek tartalmaznia kell az eszközszámot és az ajánlati árat is. Határidő augusztus 26-a!

A találatot köszönjük Dánielnek!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.