Kleinhappel József miatt már kora reggel hipnózisba estem

2014 augusztus 21., csütörtök 5:36
45

Ma reggel el is indult a Ki Mit Tube adásfolyam; megnyíltak a Pokol kapui, de egyúttal megkezdődött a szénakazalban tűket keresgélés is.

És ó, felebarátaim!

Nem is indulhatott volna csodálatosabban ez a nap, mint Kleinhappel Józseffel.

József látszólag egy visszafogott, orvosilag szedált szombathelyi fiatalember, aki elsősorban a korai táncdalfesztiválok, a 60-as és 70-es évek slágereit kedveli.

Első benyomásra csak a jólfésült haj és a vibráló ing marad meg bennünk, de egy pillanatig se hagyjuk, hogy ezek az első benyomások tévútra vigyenek minket, és megfosszuk Kleinhappel előadó urat attól, hogy megmutassa nekünk mire is képes:

Selymesen bársonyos hangon, egy pohárka viszkivel a kezében, rakoncátlan arcszőrzettel, de tökéletes díszlet mellett elvarázsolni minket - a hetedik mennyországig repülni velünk a Hulló Levelek (Les Feuilles mortes) című sanzon igazi, kleinhappeli feldolgozásával.

Kérem, amint Önök is felébredtek a hipnózisból, gondoljanak Józsefre is (ne csak az orgazmusra, amit a videó megtekintése során átéltek) és kattintsanak a megfelelő gombokra. Ha kérhetem. Alázattal.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt