Kleinhappel József miatt már kora reggel hipnózisba estem

zene
2014 augusztus 21., 05:36

Ma reggel el is indult a Ki Mit Tube adásfolyam; megnyíltak a Pokol kapui, de egyúttal megkezdődött a szénakazalban tűket keresgélés is.

És ó, felebarátaim!

Nem is indulhatott volna csodálatosabban ez a nap, mint Kleinhappel Józseffel.

József látszólag egy visszafogott, orvosilag szedált szombathelyi fiatalember, aki elsősorban a korai táncdalfesztiválok, a 60-as és 70-es évek slágereit kedveli.

Első benyomásra csak a jólfésült haj és a vibráló ing marad meg bennünk, de egy pillanatig se hagyjuk, hogy ezek az első benyomások tévútra vigyenek minket, és megfosszuk Kleinhappel előadó urat attól, hogy megmutassa nekünk mire is képes:

Selymesen bársonyos hangon, egy pohárka viszkivel a kezében, rakoncátlan arcszőrzettel, de tökéletes díszlet mellett elvarázsolni minket - a hetedik mennyországig repülni velünk a Hulló Levelek (Les Feuilles mortes) című sanzon igazi, kleinhappeli feldolgozásával.

Kérem, amint Önök is felébredtek a hipnózisból, gondoljanak Józsefre is (ne csak az orgazmusra, amit a videó megtekintése során átéltek) és kattintsanak a megfelelő gombokra. Ha kérhetem. Alázattal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.