Emberek, van ám fontosabb dolog a benzinárcsökkenésnél is!

politika
2014 augusztus 25., 03:50
comments 8

Kevesebb mint ötven nap van az októberi önkormányzati választásokig, vagyis a hétvégén

hivatalosan is elkezdődött a nem hivatalosan egy ideje már folyó kampány!

Hétfőtől pedig már ajánlásokat is lehet gyűjteni, vagyis hamarosan aktivisták lephetik el a köz- és nem köztereket. Hogy mi várható:

  • Az Együtt-PM nyolcezer aktivistát küld a világba, Szigetvári Viktor pedig heti két-három vidéki turnét is bevállalt a kampányban, amire 40 milliót terveznek költeni.
  • A DK ötvenezer aktivistára számít, Gyurcsány Ferenc pedig szeptembertől "nyakába veszi az országot".
  • A Fidesz százezer aktivistájára számít és Orbán Viktor pártelnök-kormányfő "sem lesz tétlen".

Ehhez képest az MSZP új elnöke, Tóbiás József

a háttérben marad,

a kampányt pedig a helyi szervezetekre bízza.

A pártoknak két hetük van támogató aláírások gyűjtésére. Ez most nem lesz akkora móka, mint a parlamenti választáson volt, mert például a kétszázezres Debrecenben ötszáz aláírás is elég egy polgármesterjelöltnek. Egy választópolgár akárhány jelöltet támogathat és most, szemben a tavaszi parlamenti választással, a választási irodák ígérete szerint még meg is tudhatja, hogy mely pártok és jelöltek ívén szerepel az aláírása. (Via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.