Aratott a Breaking Bad

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Julia Louis-Dreyfus kapta a legjobb színésznőnek, Jim Parsons pedig a legjobb színésznek járó Emmy-díjat hétfő este Los Angelesben a vígjátéksorozat kategóriában.

Louis-Dreyfus sorban már harmadszor nyerte el a díjat a HBO politikai szatírájában, Az alelnökben játszott szerepéért. A CBS The Big Bang Theory (Agymenők) című sorozatában játszó Parsons pedig negyedszer nyert.

Ty Burrel kapta a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat Phil Dunphy alakításáért az ABC Modern családjában, Allison Janney pedig a legjobb női mellékszereplőnek járót a CBS Mom című sorozatában. A Modern család vitte a legjobb vígjátéksorozatért járó Emmy-díjat is.

A Breaking Bad (magyarul Totál szívás) a legjobb drámasorozat lett. A legjobb férfi főszereplő Bryan Cranston a Breaking Badből, a legjobb női főszereplő drámában pedig Julianna Margulies (A férjem védelmében). A legjobb férfi mellékszereplő drámasorozatban Aaron Paul, a legjobb női mellékszereplő Anna Gunn, mindketten a Breaking Badből.

breaking-bad-excitement-gif

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.