Lemondott az alpolgármester, akit csak a sátorrúd mentett meg attól, hogy részegen összeessen a kakasfőző fesztiválon

POLITIKA
2014 augusztus 27., 06:35

puspokladany

Püspökladány fideszes alpolgámestere, Kiss Zsigmond 2014 Szalacsi Sándora lett egy azóta már eltávolított, rövid internetes karrierje alatt viszont óriási sikert aratott videóval:

annyira részeg volt a kakasfőző fesztiválon, hogy csak a sátor rúdjába kapaszkodva tudott talpon maradni.

A videó részleteit itt például még meg lehet nézni.

A Hajdú-Bihar megyei település alpolgármestere azóta azonnali hatállyal lemondott a tisztségéről, írja a Népszabadság. Levelében így fogalmazott:

„Tájékoztatom önöket, hogy a napokban nyilvánosságra került felvétel miatt – melyen személyem látható, nem önkormányzati tisztségemhez méltó állapotban – alpolgármesteri tisztségemről lemondok. Mindenkitől elnézést kérek, aki számára a felvétel kellemetlenséget okozott. Emberek vagyunk, hibázunk, s úgy gondolom, hogy hibáinkat csak akkor tudjuk erkölcsileg a legkisebb veszteséggel magunk mögött hagyni, ha azt beismerjük.”

Kiss ősszel újra elindul a választáson. Viselt dolgairól pedig ebben a Népszabadság-cikkben olvashat.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.