Medgyessy: Gyurcsány áruló

POLITIKA
2014 augusztus 27., 08:56
comments 76

medgyessy

Lemondásának tízéves évfordulója alkalmából interjút készített Medgyessy Péter volt miniszterelnökkel az Index.

Ebben többek között arról beszél, Kovács Lászlónak, Lendvai Ildikónak, Kiss Péternek, Szili Katalinnak, Kuncze Gábornak és Gyurcsány Ferencnek volt vezető szerepe abban, hogy őt akkor megpuccsolták.

És bár mindennek ma már gyakorlatilag semmi jelentősége nincs - igaz, Gyurcsány gyakorlatilag most próbálja újra összerakni az MSZP-t - a hangulat miatt mégis érdemes elolvasni az interjút:

már csak azért is, hogy egy kicsit felidézzük azokat az időket, amikor Kovács Lászlónak, Lendvai Ildikónak, Kiss Péternek, Szili Katalinnak, Kuncze Gábornak úgy bármiben is vezető szerepe volt.

Aztán ha Gyurcsány tényleg újra összerakja az MSZP-t, érdemes lesz újra elővenni.

(A címlapkép a 2002-es Medgyessy-Orbán-vitából van.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.