Dühöngött már valaha valaki ennyire értelmetlen dolog miatt?

bűnügy
2014 augusztus 29., 11:12
comments 50

A villanyszámlájára várt a 40 éves kunszentmiklósi férfi, de azt nem hozta ki a házához a postás. A csalódott és egyre dühösebb férfi erre követni kezdte a postást, aki történetesen nő volt, és egy durvábban szidalmazta. Az egyik szomszédja megpróbálta lecsillapítani, de a férfi csak még jobban felhúzta magát, és kitalálta, hogy leereszti a postás biciklijét. A szeleppel viszont nem boldogult, ezért kitépte a kerékpárt a nő kezéből, és nagy átkozódások közben áthajította az út túloldalára. De még itt sem állt le, a kosárból kiesett postástáskát felkapta, és az egész utcában szétdobálta és szétrúgdosta a leveleket és az újságokat. Történt mindez augusztus elsején, a dühöngőt a bíróság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt 1 év 2 hónap börtönbüntetésre ítélte, a végrehajtását 4 évi próbaidőre felfüggesztette - írja a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.