David Hasselhoff pont itt, pont előttünk, pont Magyarországon öntötte le magát jeges vízzel!!!44!

Tbg
életmód
2014 augusztus 30., 13:06
comments 20

Volt pénteken ez az oltári buli, amit a 444 jó előre beharangozott.

Bizony, a 80-as, 90-es évek popvonatjával elrobogók kedvéért itt volt David Hasselhoff, a 2 Unlimited, Vengaboys, és a többiek, és csapatták a csapatnivalót a mogyoródi Hungaroringen.

A fénypontokkal felthetően telis tele lévő esemény gyémántkategóriájú fénypontja valószínűleg az lehetett, amikor a Michel Knight szerepét betöltő David Hasselhoffot leborították jeges vízzel.

Azt nem tudom, hogy inkább a jótékonykodás vagy a show kedvéért-e, de itt a videó erről:

A svéd szervezők pedig képeket is küldtek a magyarországi buliról, de a Facebookon rengeteg képet találni itthonról és az előző bulikról is.

photo_camera A Twenty4Seven és a nézőtér.
photo_camera A beszélő autó, Kitt.
photo_camera Vengáék.
photo_camera Hasselhof és a csajok, és a jeges vödör víz.
photo_camera Hasselhof és a csajok, és a jeges vödör víz.
photo_camera Hasselhof és a csajok, és a jeges vödör víz.

Ha pedig még mindig nincs elege Hasselhoffból, nézze meg példátlanul nagyszerű és egyben hiánypótló cikkünket, amelyben összeszedtük Michael Knight összes (ÖSSZES!) csaját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.