Elképesztő sok alma termett, ki fogja azt mind meghámozni?

gasztronómia
2014 augusztus 31., 09:46
comments 35

Persze, hogy pont akkor terem rengeteg alma, amikor Oroszország büntetőszankciókkal sújtja az európai mezőgazdaságot. Akkora a termés, hogy amiatt már válságtanácskozást kellett összehívni a minisztériumban, ahol arra jutottak, hogy segítséget kell nyújtani.

Tetézi a bajt, hogy a remek termés regionális probléma, vagyis

mindenhol rohadt sok az alma, de senki sem adhatja el az oroszoknak.

Mit lehetbe tenni? Főzhetnénk pl. kompótot, de kinek van kedve annyi rohadt sok almát meghámozni?

Ne féljenek. Ezzel a módszerrel, amiről alig tegnap, de az időeltolódás miatt tulajdonképpen lehet, hogy ma kapott fel a Daily Dot egy alig hat napos videót, amihez hasonlót legalább egy éve nem láttam. Tanuljanak OnlyAMuffin jutúber édesapjától valami hasznosat!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.