Az ELTE gólyatábor fotósa erőszakolhatott

bűnügy
2014 szeptember 2., 7:54
comments 84

Vasárnap írta a Sonline.hu, hogy nemi erőszak történt egy fonyódligeti rendezvényen. Az eset pénteken történt az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző Karának gólyatáborában. A Blikk szerint a rendőrök a rendezvény fotósát, K. Sándor Szilárdot gyanúsítják, aki a lap szerint be is ismerte a tettét. A férfit harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték. A harmincnyolc éves fotós állítólag a lányt a tábor egyik félreeső részére vitte, ahol a lány megpróbált ellenállni, ezért a férfi megverte. Ezután erőszakolta meg. Az eset szombat hajnali négy óra körül történt, a rendőrök másfél óra múlva már el is fogták. K. Sándor Szilárd rendszeresen dolgozott a kar rendezvényein. A férfit már korábban is elítélték hasonló bűncselekményért. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt