A Barcelona magyar ifije elmagyarázza, mi az, ami hiányzik Orbán akadémiájából

futball
2014 szeptember 05., 12:46
comments 71

Tajti Mátyás alighanem a magyar foci legnagyobb ígérete, legalábbis kevés magyar játékost csábít egyszerre a Real Madrid és a Barcelona. A 15 éves Tajti végül a Barcelonát választotta tavasszal (vérig sértve ezzel a Puskás Akadémiával szoros kapcsolatban lévő Real Madridot).

Augusztus eleje óta készül a katalánoknál, és most a Facebookon megosztotta a tapasztalatait. Lesz miről beszélgetnie az apjával, a korábbi labdarúgó Tajti Józseffel, aki a Felcsút szakmai igazgatója, vagy netán az akadémia alapítójával. Ördögi, ami Barcelonában megy: komolyan veszik az edzéseket. De akkor mi megy Felcsúton?

tajti

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.