Ez a világbotrány, nem az ISIS

DIVAT
2014 szeptember 06., 17:45
comments 42


A fejlett, művelt nyugati világ egyik legnagyobb divatügyi orákulumát, a Vogue főszerkesztőjét, Anna Wintourt egy kihajtós old school mobillal a kezében fotózták le a US Open egyik meccsén tegnap este. Teljesen kiborult ezen az ilyesmin való kiborulásra hajlamos sajtó. Anne Wintour mobiltelefonjai eddig is izgalomban tartották az erre izgulókat: ez a tavalyi Huffington-poszt azt dokumentálja, hogyan jut el az Iphone-ig. (via: The Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.