Kémfilmek szoktak így kezdődni: amerikai fegyveresekkel tömött repülő landolt Iránban

külföld
2014 szeptember 06., 07:22

Nem teljesen világos, hogy mi történt. A hivatalos verzió szerint a gép nem amerikai katonákat, hanem Afganisztánban dolgozó privát biztonsági embereket (zsoldosokat) szállított Dubaiba, amikor tisztázatlan okokból Irán felett elhagyta a kijelölt légi folyosót. Az iráni légi irányítók ezután utasították a repülőt, hogy térjen vissza Afganisztánba, de ehhez állítólag már nem volt elég üzemanyag, ezért egy iráni reptéren szálltak el. Amerikai gépek nem szoktak Irán felett repkedni. (guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.