5429 hívással zaklatta volt élettársát

bűnügy
2014 szeptember 09., 07:42
comments 13

A negyvenes zalai férfi nehezen élte meg, hogy vége lett a kapcsolatának, három hónap alatt bonyolította a több mint 5000 hívást. De nemcsak telefonon zaklatott, a nőt a Lentiben lévő albérletében is felkereste. Bement a lakásba, ahol ordítozva megfenyegette volt élettársa lányát, hogy megöli. A férfit a nő új élettársa hajította ki a lakásból, de ezt az ajtón és a villanyórán bosszulta meg.

Később újra összeakadt az új férfivel, Lenti főutcáján keveredtek szóváltásba, aminek a végén többször arcon fújta gázsprayvel a férfit, aztán elfutott. Mindezek miatt a Lenti Járási Ügyészség 2 rendbeli garázdaság, 2 rendbeli zaklatás és 1 rendbeli testi sértés vétsége miatt emelt vádat a terhelt ellen. Az 5429 telefonhívást a jelek szerint megúszta. (Zalai Főügyészség)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.