Nem biztos, hogy Szabyest maga a Sátán, de ezt nem is lehet kizárni

ZENE
2014 szeptember 09., 15:57
comments 29

Szabyest a magyar ask.fm egyik nagy sztárja.

Ha nem tudod, hogy mit jelent ez a mondat, akkor először ezt a videót kéne megnézni. Szóval Szabyest az ask.fm egyik nagy sztárja elindult a Ki Mit Tube-on. Ezzel a produkcióval:

Arról szól, hogy Szaby és barátai a Rákóczi úton csatangolnak, sört vesznek az éjjelnappaliban, és ettől kb. övék a világ. #csakközepesenmagasélet

Mivel Szabyt sok kamasz szereti, ezért a klipje pár nap alatt az egyik legnézettebb lett a versenyben, és a szavazásban is a második helyen van. Zenei ízléstől függetlenül az első helyen lévő Dancsó Péterénél biztosan értékesebb produkció.

A zsűri egy része viszont nincs oda a dalért. Vagy hát nem is annyira nincs oda, hanem agyvérzés közeli állapotba kerül tőle.

A 444 állásponját TBG zsűrivideója jól foglalja össze: ilyen a tinipop, a műfajban ez egy jól összerakott holmi.

És akkor ehhez képest Saiid szerint nem csak Szabyest ostoba, hanem mindenki, aki Szabyest számát hallagtja:

Puzsár Róbert szerint Szabyest a reklámisten gyermeke, belőle EGYSZERRE ijesztő ÉS nyomasztó jövő épül, és Puzsér fél, hogy ebben kell majd élnie.

Szerintetek?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.