Nincs ellenfele az asszonyverő Baloghnak

2014 szeptember 9., kedd 13:56
74

Így néz ki a fülöpházi polgármesterjelöltek listája:

baloghpolgmester

 

Vagyis nemhogy elindul újra a polgármesteri posztért Balogh József, de még ellenfele sincs - írja a Hír24.

Ez az a Balogh, aki úgy megverte a feleségét, hogy az asszony kórházba került.

Balogh az országgyűlési képviselőségtől kénytelen volt búcsút venni, és a Fidesz is ejtette. De már májusban azt mondta a Blikknek, hogy elindul újra a polgármesterségért. Szerinte az asszonyverést a média fújta fel, „mi itt vidéken továbbra is békében élünk  az élettársammal.”

És a jelek szerint nemcsak ő gondolta így, hanem sok helyi is. Szintén még májusban járt Fülöpházán az Origo. Ilyeneket hallottak:

  • Ha Balogh valóban meg is verte a feleségét, az a magánügye, attól még lehet jó polgármester ezután is.
  • Jóska nagyon sokat tett a faluért, ő díszköveztette le a járdákat, felújította a játszóteret, felhúzott egy tészta- és csirkegyárat is.
  • A vidéki népesség körében nem különösebb dolog, ha egy férfi megveri a feleségét.

Az élettárs, Terike is megbocsátott, még levelet is írt az ügyészségnek, hogy a politikus csak azért volt vele erőszakos, mert meg akarta akadályozni, hogy részegen vezessen. (Az asszony állkapcsa eltört.) A Balogh által emlegetett komondor, amiben az asszony az első verzió szerint megbotlott, idő közben elhunyt. 

Az ügyészséget nem hatotta meg Terike levele, és a Központi Nyomozó Főügyészség súlyos testi sértés miatt nyújtott be vádiratot a napokban Balogh ellen, felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását kérték. A per csak jövőre kezdődik

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt