Oszter Sándor neje is polgármester lenne

POLITIKA
2014 szeptember 09., 13:05
comments 69

Balatonrendesen indul a polgármesteri posztért Oszter Sándor neje, Failoni Donatella. A zongoraművész a szakmán kívül akkor lett közismert, amikor januárban a Facebookon kiposztolt egy galériát Lázár János remekül sikerült vadászatáról, ahová a férjével együtt kapott meghívást.

photo_camera Failoni Donatella és Lázár a vadászkastélyban

Az új úri világban bepillantást nyújtó sorozatot aztán leszedte, helyette egy sértődött posztban védte meg a vadászatot és a vadászó jobboldali politikusokat.

A Lázár János baráti köréhez tartozó házaspár nem kerüli a politikát, a Fidesz választási győzelmének is együtt örültek a párt vezérkarával.

photo_camera Fotó: Failoni Donatella/Facebook

Oszterné kicsit kérette magát, hogy vegyen részt maga is a közélet alakításában, „Engem most többen megkerestek hogy Balatonrendes polgármestere legyek, de még vacillálok....” - idézi a hvg.hu Failoni Donatella vasárnapi facebookos posztját, amire rátett még egy lapáttal: „Sok jót tehetnék a faluért, de nem mindenki akarja...”.

De aztán hétfőn bejelentkezett mégis, rajta is van a polgármester-jelöltek listáján. Így Balatonon lassan összeállhat a jobboldali nőkből álló polgármester-szövetség. Balatonakarattyán Matolcsy Gyöngyi - György felesége - indul a polgármesterségért.

Ha olyan hírek lesznek majd Balatonrendesről, mint korábban az Operaházból, amikor is fekete mágiával vádolták Oszternét, akkor jó időszak jön.

De Oszterékről szólt amúgy is a kedd. Megtermett rendőrök vették el ugyanis a Blikk újságírójának a mobiltelefonját, hogy abból megtudják: kitől szerezte azt az információt Koós Szabolcs, hogy mennyi volt a véralkoholszintje Oszter Sándornak, amikor még februárban az autójával átalakította a MOM bevásárlóközpont parkolóját. A riportert be is idézték a Fővárosi Törvényszék Katonai Tanácsára, ami civilekkel ritkán esik meg, és követelték, árulja el, honnan szerezte az infót. Hogy miért ennyire fontos a nagy vadász hírében álló Oszter Sándor véralkoholszintjének a titokban tartása, arról csak találgatásokba bocsátkozhatnánk.

oszter sándor 56

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.