A Magyar Nemzet szerint a TASZ meg akarja félemlíteni a rendőrséget és a választópolgárokat

2014 szeptember 10., szerda 7:48
153

Hétfőn tucatnyi készenléti rendőr szállta meg az Ökotárs Alapítvány irodáját, olyan elánnal, hogy az még a nyomozást elrendelő minisztérium helyettes államtitkárának, Csepreghy Nándornak is sok volt. Ugyanezen a napon jelentette be a TASZ, hogy feljelentik a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalt, mert a kormányzati hatóság nem árulja el, ki utasította őket arra, hogy vizsgálják meg a norvég pénzekkel támogatott szervezetet.

A történet szerdára elérte a kormánypárti napilapot is, Seszták Ágnes pedig egy enigmatikus publicisztikában fejti ki véleményét, többek között olyan dolgokat kiemelve, mint hogy:

"A TASZ egyenesen beperelte a Kehit, amiért nem hajlandó megválaszolni azt a kérdést, hogy ki utasította az intézményt a vizsgálódásra. Ha ezt nem a Magyar Nemzetbe írnám, akkor azt mondanám hangosan, hogy: muhaha. Ugyan minek a TASZ-nak a név? Ugyan minek az egész felhajtás, a tiltakozás, az erőfitogtatás? Az egész cirkuszról pontosan tudható, hogy arra való, amire a többi nagy, kormányellenes hűhó: megfélemlíteni a rendőrséget, elbizonytalanítani a választópolgárt, sőt rád ijeszteni, hogy te is így járnál, ha megnyikkannál."

Mit is mondhatnánk erre?

lazall04

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt