<KAMU> Az Európai Bizottság holland alelnöke már most aggódik a magyar emberi jogokért </KAMU>

2014 szeptember 11., csütörtök 14:05
34

Frans Timmermans EU-biztos egy tweetben jelezte, hogy mivel az új bizottságban hozzá tartoznak majd az emberi jogok is, valószínűleg jó sok dolga lesz majd Magyarországgal.

Frans Timmermans korábbi holland külügyminiszter a Juncker-bizottság Első Alelnöke, ez gyakorlatilag az elnök után a legerősebb poszt az EU operatív irányítószervében.

A tweetben Timmermans a polish (fényesít, políroz) és a Polish (lengyel) szavak azonos hangzásával viccel.

hehehe

UPDATE (2014/09/11-16:32): Egy kedves olvasónk szólt ránk (és igaza is van), hogy Timmermans nem a szavak azonos hangzásával viccel a tweetben, hanem Donald Tusk, az Európai Tanács új elnökének első nyilatkozatára utal, amiben a korábbi lengyel miniszterelnök azt ígérte, hogy csiszolni fogja az angolját, hogy rendesen el tudja látni a feladatát. Köszönjük a pontosítást!

UPDATE2 (2014/09/11-17:05)

Mi is emberek vagyunk, nagyon sokszor hibázunk, hibáztunk most is egy nagyot. Úgy tűnik, csont nélkül beszoptunk egy viccet, ezt a Twittert ugyanis nem Timmermans írja, csak paródia. A kamutwitter már be is számolt arról, hogy benéztük a dolgot. A félreértésért olvasóink, Frans Timmermans és a magyar emberi jogok elnézését kérjük.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt