Ughy Attila számla nélkül akarta elszámolni az ebédjeit és a nassolását

politika
2014 szeptember 11., 18:06
comments 114

Ughy Attila, a XVIII. kerület fideszes polgármestere a neki szabályosan járó reprezentációs költséget áfás számla nélkül akarta elszámolni – ez volt az egyik riport témája a mai RTL Híradóban.

A polgármester számla nélkül vett kekszet, csokit, mogyorót. Amikor viszont a XVIII. kerületi önkormányzat pénzügyi csoportja figyelmeztette, kézzel írt utasításban kötelezte a munkatársait, hogy számla nélkül, csak a blokk alapján fizessék ki a költségeit.

Ughy evett kisvendéglőkben, rendelt pizzát, de még az Onix csúcsétteremben elfogyasztott ebédjét is így akarta kifizettetni.

Ughy Attila szerint neki nem kell áfás számlákat gyűjtenie, és nem utasította a munkatársait szabálytalanságra. Az RTL Klub által megkérdezett adószakértő szerint ez nem igaz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt