Nyelvvizsgaüzérektől vásárolt dokumentumot a polgármester, akit Hoffer Misiként ismer az ország?

bűnügy
2014 szeptember 12., 05:34

A Barátok Közt című népszerű tévésorozat egyik fontos karaktere volt egykor Hoffer Misi, aki többek között Hoffer Eszter öccseként alakított emlékezeteset.

Az egykor önmagát keresi tinikarakterből mára egy polgármester lett, ugyanis a Hoffer Mihályt alakító Halász Gábor Kiskutas település első embereként dolgozott az utóbbi években.

A Blikk információi szerint hamarosan bíróság elé kell állnia Halásznak, mert nyelvvizsgát vett. "Bűnszervezetben üzletszerűen elkövetett vesztegetés" a vád a lap szerint. 300 ezer forintért lehetett nyelvvizsgát vásárolni a bűnözőktől állítólag, és ehhez még csak nyelvtudás sem kellett.

Halász ügyvédjén keresztül azt üzente, hogy nem követett el a színész - polgármester semmilyen bűncselekményt sem. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.