Bólogatással a borongás ellen: Infragandhi a Hangoverben

ZENE
2014 szeptember 14., 08:07

Nyúzott-fáradt hétvégi délelőttökre kitalált zenei sorozatunkban ezen a héten a budapesti buliélet egyik klasszikus szereplője, Infragandhi készített el egy gyógyító mixet.

Ha valaki sokat mászkál a pesti éjszakában, képtelenség, hogy ne futott volna bele többször is bulijaiba. A számolhatatlan vendégdj-zések mellett Infragandhinak saját partysorozata is van, a tizenegyedik éve futó Deck Attack mostanában minden szombaton a Fogas Házban fut. Péntek esténként pedig élőadásai mennek a RCKO.FM-en. Ezek mellett pedig tévéműsorok és sorozatok zenéit jegyzi, az On The Spot főcímzenéje is az ő műve. A Facebook-oldala mellett Soundcloudon lehet még megtalálni, ahonnan több tucat mixe le is tölthető.

444_hangOver_#65 - Infragandhi by !!444!!! on Mixcloud

Sorozatunknak ez már hatvanötödik állomása volt, a korábbiakat itt lehet végighallgatni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.