Nem is biztos, hogy marad Fábry Sándor műsora a köztévén

tévé
2014 szeptember 14., 17:10
comments 71

Az MTVA kiadott egy helyreigazítás-szerű közleményt, cáfolva a Vasárnapi Blikk információját, miszerint az RTL Klubtól a köztévéhez 2012-ben átigazoló Fábry Sándor cégének adásonként 22 millió forint + áfát fizet az MTVA, és a lap szerint az egyre rosszabb nézettség ellenére 2015-re is meghosszabbították a szerződését. Az MTVA ezzel szemben azt írja:

„A Vasárnapi Blikk valótlanul közölte, hogy az MTVA már a 2015-ös esztendőre is leszerződött a Fábry show-műsort gyártó Trisó Produkciós Kft.-vel. A valóság ezzel szemben az, hogy a szerződés eddig nem került meghosszabbításra, mivel a MTVA-ban csak a következő időszak műsorstruktúra-tervezésekor születik döntés arról, hogy folytatódik-e a műsor, és ha igen, akkor annak milyen feltételei lesznek. A Vasárnapi Blikk ráadásul olyan további »bennfentes« információkra hivatkozik, amikor az MTVA és a Trisó Produkciós Kft. között létrejött szerződésről beszél, amelyek mindenki számára elérhetők az MTVA honlapján. Az MTVA sajnálja, hogy a magyar sajtó egy része ismételten hitelt adott egy hazugságnak, és jogi lépéseket kezdeményez az ügyben.”

photo_camera A Prezi a Fábry c. műsorban érdekes díszletek között (torzított felvétel)

Update: a Blikk reakciója az MTVA reakciójára.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.